Terms & Conditions
Køb
Hos Frank B er alle items håndsyet af designeren selv, i København. Dette betyder, at der intet lager er og derfor kan gå nogle dage før produktet bliver klar til afsending – dette afhænger ligeledes af, hvor mange bestillinger der er på det gældende tidspunkt. I travle perioder, kan der således være en leveringstid i op til 14 dage.

Hvis du skal bruge noget til en speciel anledningen, er du velkommen til at sende en email og så vil jeg se om det ikke godt kan lade sig gøre.

Betaling
Alle køb på vores webshop, gennemføres via bankoverførsel. Ved bestilling vil du modtage en mail, hvoraf betalingsoplysninger fremgår. Bankoverførslen skal således foretages via din egen netbank.– Ved gennemført køb vil du modtage en mail med bekræftelse på din bestilling.
– Så snart vi har modtaget din betaling, vil du modtage din kvittering med din(e) køb.

Forsendelse
Alle varer sendes med DAO og der tillægges et forsendelsesgebyr på 45DKK ved udtjekning.

Returnering
Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb på http://www.frankbcph.com er du altid velkommen til at returnere varen til os, såfremt at varen stadig er ubrugt. Du har 14 dages fortrydelsesret og den løber fra den dag du modtager din bestilling på din adresse eller i pakkeshop. køber betaler selv porto ved returnering.

Sådan returnerer du
Skriv en email til contact@frankbcph.com og returnerings processen vil blive behandlet. Når din returnering er modtaget hos Frank B Cph kan du forvente at modtage fuld refundering indenfor 14 dage fra modtagelsen.

Contact
Phone: +45 4118 8870
Mail: contact@frankbcph.com


Made on
Tilda